סושי פירות

סושי פירות

מגשי פירות – פרה ביוטיקה עשויה גם לשפר את החסינות שלכם, את בריאות המוח, ובריאות הלב. זאת ועוד, חוקרים מאמינים שלפרה ביוטיקה באצות ים עשויות להיות גם כמה השפעות אנטי בקטריאליות ואנטי דלקתיות, שיכולות להועיל עוד יותר לבריאותכם הכללית. מוטב תעשו באם תקראו את המאמר הזה למן תחילתו ועד לתומו, כי בו נדון היום על – סושי פירות קינוח במלונות.

 

האם המתכון של סושי פירות קינוח במלונות יהיה למורת רוחכם?

אנחנו בטוחים כי המתון של סושי פירות קינוח במלונות יהיה למורת רוחכם. ואלו הם הפרודוקטים שצריך –

  • מגשי פירות טריים. משתמשים בתותים, במנגו ובקיווי. אפשרויות טובות אחרות יהיו למשל – אפרסקים, אננס, פירות כוכבים, אוכמניות ובננה. באמת כל פרי שאתם אוהבים בשילובים שונים יעבוד.
  • עוגת אוכל מלאך (תוצרת בית או קניה בחנות)
  • רוטב תותים או פטל
  • פיזור סוכר שחור או אדום

הוראות הכנה –

  • פורסים את הפירות לפרוסות דקות. זה ייראה שונה עבור כל סוג פרי, כמו לדוגמה – גפרורים לקיווי או פרוסות דקות ורחבות למנגו או תותים.
  • חותכים את העוגה לפרוסות עבות, בעובי של כ-1/2 אינץ' לקבלת התוצאות הטובות ביותר. משתמשים במערוך כדי לדחוס את העוגה. מוסיפים מעט קמח כדי שלא יידבק למערוך.
  • מעבירים את העוגה לניילון או למחצלת הסושי.
  • מוסיפים את הפירות בשורה אחת על פני העוגה.
  • מגלגלים בזהירות את הסושי ולוחצים בחוזקה כדי לשמור אותו ביחד!
  • מעבירים לצלחת ומוסיפים פירות בחלק העליון לקישוט.
  • פורסים את הלחמניות ואז מטפטפים רוטב ומפזרים זילוף שחור כדי להיראות כמו שומשום.

איך מגישים ומתענגים על סושי פירות קינוח במלונות?

ואלו הן ההוראות להגשה ולהתענגות על סושי פירות קינוח במלונות –

  • תאכלו אותו טרי והימנעו מקירור
  • תנסו עם המילויים כי זה דבר אחד שבו לא חלים גבולות. השתמשו בירקות שאתם אוהבים והכינו פינוק טעים משלכם. הכול עוסק בחקר טעם, מרקם וצבע..
  • תיהנו מהטעם של הוואסאבי של מגשי פירות על ידי הנחתו על גבי הסשימי ואז טבילו מעט את הדג ברוטב סויה
  • המקור שלו באותו יום שאתם רוצים לאכול אותו
  • הגישו אותו על מגש בעל מרקם כדי להפוך אותו למושך ולהתאים את מקלות האכילה כדי להשלים
  • גארי הוא חומר ניקוי לחך אז אכלו אותו בין סוגים שונים של סושי כדי ליהנות מהטעם

קרדית תמונה pixabay

דילוג לתוכן