מתכון לפיצה

מצרכים:

– 2 ½ כוסות קמח כוסמין

– 1 ¼ כוסות מים חמים

– 1 כפית מלח

– 2 כפות שמן זית

 

למילוי הפיצה:

– רוטב עגבניות (יכול להיות רוטב פיצה מוכן)

– 200 גרם גבינת מוצרלה קשה, מגורדת

– תוספות לבחירתכם: בצל, גבינה מלוחה, זיתים, פטריות, פלפלים, תירס, עגבניות וכל מה שאתם אוהבים.

 

הוראות הכנה:

  1. בקערה גדולה, ערבבו את הקמח והמלח יחד. הוספו את השמן הזית ואת המים החמים. טפטפו את המים בבישול, תוך ערבוב תמידי, עד שהתערובת מתמסה לגוש עגול.
  2. העברו את התערובת לשטח עבודה מרופד ולשטוח אותה לעיגול עם הידיים. צפו שהשטח יהיה קורן ואחיד.
  3. העברו את העיגול לתבנית פיצה מרופדת או לתבנית אפייה פיצה משומנת. עשו קרניים קטנות בעיגול כדי ליצור את המסגרת המרכזית של הפיצה.
  4. יש למרוח את רוטב העגבניות על פני הבצק, מתחילים מהמרכז ועד לקירות החיצוניים.
  5. מפזרים את הגבינה המגורדת באופן אחיד על פני הרוטב.
  6. כעת תוכל להוסיף את התוספות שמעוניינים. זה הזמן להתפנק וליצור את הפיצה שלך בדיוק כפי שאתה אוהב.
  7. חממו תנור לחום של 220 מעלות צלזיוס (200 מעלות אם אתם משתמשים בתנור מאוורר).
  8. את הפיצה יש לאפות בתנור בחום כ-15-20 דקות, או עד שהבצק מתחיל להתחמם והגבינה מתכהה ומתייצבת.
  9. כשהפיצה מוכנה, יש להוציא מהתנור ולהקפיד לתת לה להתקרר מספר דקות לפני הגשה.

זהו כל שנותר שה לחתוך אותה לפי חתיכות ותהנו מהפיצה הטעימה שלכם!

 

תיהנו מהפיצה העצמאית והטעימה שלכם!

דילוג לתוכן