
ראשי » מגשי פירות וקינוחים » לעצב מגשי פירות לסוויטה
לעצב מגשי פירות לסוויטה
בתי המלון בישראל מציעים חוויית אירוח וקולינריה יוצאת מגדר הרגיל עבור הקהל הישראלי, שאוהב מאוד חידושים ויצירתיות. ובדיוק למשבצת הזו ניתן התאים את השימוש עם מגשי פירות במלונות. מגשים עמוסי פירות חתוכים וטריים, בליווי של תוספות שונות או יין פירות – אופציה נהדרת לקבלת הפנים בחדרי הסוויטה היוקרתיים של בית המלון. וגם עבור קבלת פנים לקבוצות מאורגנות או תוספת מעולה לצד מבחר קינוחי ארוחת הבוקר. יש יתרונות מגוונים לשימוש בפירות בתעשיית בתי המלון, ואם טרם התקשרתם מול ספק מובחר של מגשי פירות הרי שמומלץ עבורכם לקרוא את המאמר הבא.
היתרונות במגשי הפרי
ענף המלונאות נהנה מיתרונות נהדרים בכל הקשור להזמנת מגשי פירות במלונות. כך, אחד היתרונות החשובים הוא האפשרות לבצע שימוש בפירות החתוכים ללא צורך בפעולות אפייה, בישול או פעולות מורכבות אחרות במטבח. את הפירות מגישים על גבי המגש, וניתן לקשט ולעטר אותם עם תוספות שונות קלילות כמו סירופ חם, שבבי אגוזים ואופציות נוספות. אפשרות נוספת היא להגיש את הפירות החתוכים כעיטור בקוקטייל או כארוחת ביניים לחבילות של הכל כלול. בעונת הקיץ מדובר במאכל מרווה ומרענן שמתאים להגשה בבריכה, בארוחת הבוקר ובקבלת הפנים בחדר. אפשרות נוספת היא שילוב המגשים כמנה קלילה עבור כנסים ואירועים המתקיימים בבית המלון. ניתן גם להכין שייקים מרעננים בעונת הקיץ ולהציע את המגש בתפריט הילדים לצד שילובים שונים עם סוכריות ג'לי למשל.
תקציב המלון
בית מלון כיחידת רווח כלכלית מעוניין לחסוך בהוצאות ולהגדיל את ההכנסות. אחת הדרכים ליישם זאת היא בהוצאות המטבח. שימוש בחומרי הגלם פירות חתוכים מאפשר לחסוך בהוצאות, זאת על פני חלופות יקרות יותר של חומרי גלם חלביים בחלקם או שימוש בחומרי גלם אחרים לטובת הכנת קינוחים מתוקים אשר אינם מבוססי פרי כחומר גלם עיקרי. חשוב גם לציין כי בשנים האחרונות במקביל לעליית המודעות והחשיבות של אורח חיים בריא – הרי שהפירות הם נדבך משמעותי במסגרת של תפריט בריא ומאוזן, מה שמאפשר לאורחי המלון לשמור על תפריט בריא, וגם טעים, תוך כדי הנופש ללא נקיפות מצפון או חסך במאכלים מתוקים אהובים.
